Očekuje vas prijemni ispit za fakultet?

Ako je tako, na pravom ste mestu! U okviru portala OKmatematika možete pronaći testove iz matematike sa prijemnih ispita iz prethodnih upisnih rokova, sa svih fakulteta na kojima se polaže matematika! Takvi ili slični testovi i zadaci očekuju i vas na prijemnom ispitu i zato počnite da se pripremate na vreme.

Približava se ispit iz matematike?

Olakšajte sebi pripremu ispita iz matematike, koji god fakultet da ste upisali. Uz OKmatematiku uspešno ćete se pripremiti za ispit iz matematike na zanimljiv i i drugačiji način.
Uspešno se pripremite  kroz privatne časove matematike i lekcije koje su prilagođene vašem ispitu iz matematike i položite iz prvog puta!

Zašto je OKmatematika pravo mesto za učenje matematike za buduće i sadašnje studente?

Portal OKmatematika budućim i sadašnjim studentima svih fakulteta nudi učenje matematike na nov i zanimljiv način. Naša specijalno razvijena platforma za učenje matematike kreirana je kako bi svaki student savladao bilo koju oblast matematike na lakši i zanimljiviji način, uz multimedijalne video-lekcije sa objašnjenim postupcima zadataka, live chat konsultacije sa profesorima, stalan i neograničen pristup materijalima i još mnogo toga!

Škola online matematike ima razvijene programe učenja matematike za više razrede osnovne škole, srednju školu i studente, uz pripremne programe za polaganje završnih ispita. Naši programi potpuno su usklađeni sa programima nastave matematike koje propisuje Ministarstvo prosvete.

MATEMATIKA ONLINE

Matematika online je idealan način da se od svoje kuće, na zanimljiv i drugačiji način pripremite za prijemni ispit ili ispit iz matematike na bilo kom fakultetu. Između ostalog, matematika online sadrži i:

 • Online video-lekcije sa objašnjenjem postupaka za sve zadatke
 • Pripreme za ispit iz matematike za sve fakultete
 • Pripreme za prijemne ispite iz matematike
 • Časove matematike uživo
 • Konsultacije sa profesorima
 • Stalan i neograničen pristup lekcijama, video-materijalima, testovima, bilo kada i bilo gde!
 • Privatne časove matematike četiri puta mesečno.

HITNA POMOĆ

Kada vam je važno i hitno da dobijete rešenje i postupak određenog zadatka iz bilo koje oblasti matematike, prijavite se za specijalnu uslugu Hitna pomoć i dobićete tačno rešenje zadatka koji ste poslali najkasnije za samo 60 minuta.

Hitna pomoć OKmatematike je idealno rešenje kada ne možete da rešite neki zadatak, a ispit ili kolokvijum vas očekuje vrlo brzo. Takođe, ukoliko tokom pripreme ispita naiđete na zadatak koji vam predstavlja problem, pošaljite ga nama i rešenje stiže za najviše sat vremena!

SAZNAJ VIŠE >>

ČASOVI MATEMATIKE 1 NA 1

Ukoliko želite da sami sa profesorom matematike pređete određenu oblast, test ili tip zadataka koji vam trenutno stvaraju problem, rešenje je čas matematike „jedan na jedan”, na kom ćete veoma lako i jednostavno savladati sve što vam je potrebno da položite ispit.

Privatni čas matematike „jedan na jedan” odvija se online preko naše specijalno razvijene platforme za online edukaciju, a na ovaj način se ostvaruju jednako dobri rezultati kao pri tradicionalnoj nastavi. Zato, ne premišljajte se već zakažite čas matematike, još danas!

SAZNAJ VIŠE >>

OKmatematika – I bolja ocena i više znanja

OKmatematika ima razvijene programe učenja matematike za više razrede osnovne škole i srednju školu, uz pripremne programe za polaganje završnih i prijemnih ispita za fakultete.

Pre nego što se odlučite za kupovinu bilo koje usluge OKmatematike, pruža vam se jedinstvena mogućnost da pogledate kako izgledaju matematički video-radovi na naprednoj tehnološkoj platformi. Takođe, o svim aktivnostima na njoj korisnik dobija nedeljni i mesečni izveštaj. Matematika može biti zanimljiva. Uverite se sami!


 • Connector.

  Registruj se

  Prvi korak je registracija na komunikacionu platformu koja omogućava izvođenje nastave na internetu.

 • Connector.

  Proveri svoj mejl

  Kontaktiraće te stručni savetnik za učenje OKmatematike i detaljno ti objasniti kako da pristupiš platformi.

 • Connector.

  Pristupi zadacima, besplatno

  Nakon toga možeš pristupiti postupno izrađenim multimedijalnim zadacima iz matematike i doneti svoju konačnu odluku.


ŽELIM VIDETI KAKO TO IZGLEDA »