Online časovi matematike sa profesorom

Na OKmatematici razvili smo metode nastave koji omogućavaju da svako razume i rešava i najteže zadatke iz matematike. Jedna od usluga u našoj ponudi su i online časovi matematike jedan na jedan koji kroz direktnu nastavu sa našim profesorima približavaju matematiku svakom učeniku na način koji njemu najviše odgovara. Časovi matematike za osnovce, kao i časovi matematike za srednjoškolce, nikada nisu bili zanimljiviji i brže donosili željene rezultate.

ŠTA SADRŽE PRIVATNI ČASOVI MATEMATIKE?

OKmatematika vam pruža mogućnost da časovi matematike jedan na jedan ne budu luksuz, već potreba koju ćete moći da priuštite svom detetu. Zbog toga su časovi matematike kod nas povoljniji nego privatni časovi matematike koje ćete mesečno plaćati za svoje dete kod nekog profesora. I ne samo to. Pogledajte šta još dobijate u ovom paketu:

  • Online časovi matematike na internetu. Nastava preko interneta je budućnost edukacije na globalnom nivou. Online časovi matematike za osnovce i srednjoškolce su osmišljeni tako da naši profesori uvek budu dostupni učenicima za nastavu jedan na jedan. Kako biste mogli lakše da pratite online nastavu i komunicirate sa OKprofesorima na online sesijama, neophodno je da imate specijalni OKIntercom paket, koji čine grafička tabla za pisanje i crtanje, Wi-Fi olovka i slušalice sa mikrofonom. Uštedite vreme, zakažite online čas matematike i preko svog računara naučite matematiku sa nekim od naših profesora.
  • Online časovi matematike se SNIMAJU tako da će vaše dete imati mogućnost da pogleda svaki čas i podseti se objašnjenja koje će mu pomoći da utvrdi znanje.

Zakaži čas matematike na vreme, kod nas je uvek gužva.

MATEMATIKA 1 na 1

paket od 16 časova (8 dvočasa)

400,00 din.

4€ (cena van teritorije Srbije)

PO ČASU

Privatni čas na internetu

Online dvočas „jedan na jedan”

Mora se iskoristiti u roku od 2 meseca

Zakažite na vreme

MATEMATIKA 1 NA 1

paket od 4 časa (2 dvočasa)

500,00 din.

5€ (cena van  teritorije Srbije)

PO ČASU

Privatni čas na internetu

Online dvočas „jedan na jedan”

Mora se iskoristiti u roku od 2 nedelje

Zakažite na vreme

MATEMATIKA 1 NA 1

2 časa (1 dvočas)

600,00 din.

6€ (cena van teritorije Srbije)

PO ČASU

Privatni čas na internetu

Online dvočas „jedan na jedan”

Mora se iskoristiti u roku od nedelju dana

Zakažite na vreme